Mad World..

När jag gicke hemifrån idag så gick jag mot min död trodde jag, Men som tur var så överlevde jag tandläkaren =)som jag var helt säker på att jag inte skulle göra!

Annars har det varit en bra dag, skolan var inte så jobbig, alltså så som vanligt =P  Men är ändå otroligt trött!!! aja får väl sova då, någon gång ;P

Kram kram på alla solstrålar och åskmoln


Someday

Idag så har jag varit i Bydalen med Hp2 och åkt skidor :) det var kul men det var inte det bästa vädret som man kan tänka sig, det snö/regna, var dimma så att man såg ungefär en meter framför sig,  och det blåste. Så man kunde ha hoppats på att det var bättre, men så var det inte :P

Snart är det lov igen, det ska bli kul :) ska vara i duved den mesta tiden men ska även fara till Stockholm och se SIMPLE PLAN med Casse :) det ska bli hur kul som helst :)

Det är tråkigt att jag inte kan åka till Umeå/Åsele på länge, jag har så mycket annat att göra, efter lovet så kommer golfen att sätta igång på riktigt. Ska vecka 14 fara till skåne och träna/tävla med RIÖ, kommer bli kul att komma ut på gräs igen och spela, har inte gjort det på länge. Sen kommer det kommer det vara nått läger med golfg att vara nått läger med golfgruppen hoppas jag på.

Men som sagt jag har inte glömt bort er där uppe :) jag har bara inte haft tid och kommer inte ha det på ett tag.. men en vacker dag kommer det :)

kram kram på alla små och stora :)

blogg blogg blogg...

Okej, som ni ser har jag skaffat en blogg.  kanske är kul att ha det :P
 
Idag har jag varit och tränat golf :) det gick faktist mycket bra, det är lite saker som jag fick ändra på, men allt kom till sin rätta så funkade det bra.

Imorgon ska vi till bydalen med skolan, jag hoppas på att det är fint vädet :)  jag ska ta och packa de sakerna som jag ska ha med mig.

Kram på alla,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0